Kdo smo

#Twins Trade

www.twins-trade.si

Leto ustanovitve: 2018

#Twins  je spletna trgovina podjetja Twins Trade in vsebuje najrazličnejše izdelke vsakdanje uporabe. V Twins Trade spletni trgovini boste našli darilo zanjo in zanj, zanimiva darila za najstnike in darila za različne priložnosti - darilo za rojstne dneve, praznovanja in darilo za praznike tekom vsega leta. Pri izbiri izdelkov za trgovino Twins Trade se oziramo na  kakovost, praktičnost, inovativnost in modern dizajn – vse pa mora biti usklajeno z najnovejšimi modnimi trendi na svetovnem trgu. 

V spletni trgovini Twins Trade boste našli čudovite kolekcije izdelkov priznanih blagovnih znamk, ki so v Sloveniji novost, v zahodnoevropkih državah pa so prepoznavne in iskane.

V naboru prodajnega programa Twins Trade so poleg daril tudi izdelki, ki vam polepšajo dan v službi ali šoli: različni bloki, odlepljivi lističi, peresnice in drugi izdelki, ki so nepogrešljivi v domači pisarni in v šoli. Vaš dan bo lepši z napitkom v čudovitem lončku za na pot, steklenički ali skodelici, ki jo boste kupili v spletni trgovini Twins Trade.

Pomemben del ponudbe Twins Trade so izdelki, ki so namenjeni preživljanju prostega časa v naravi. Z njimi vam bo na vrtu, na terasi ali pri kampiranju lažje in še lepše. Vsi vrtičkarji boste navdušeni nad pastmi za polže in ose. Manjše ptice vseh vrst bodo na vaš vrt privabile lične in trpežne ptičje hišice iz ponudbe Twins Trade. Na voljo so vam še drugi zanimivi izdelki s tega področja.

Pestra je Twins Trade ponudba drobnih pripomočkov za dom in gospodinjstvo. Izbirate lahko med čudovitimi skodelicami, pladnji in podobnimi vsakodnevnimi pripomočki. V Twins Trade prograjnem programu boste našli tudi dizajnerske in kakovostne serviete in brisačke Bunzlau Castle, ki so izdelane v Evropi.

V Twins Trade posebno skrb namenjamo tudi našim najmlajšim. Za izboljšanje motorike, kondicije in zdravja ali pa le za vsakodnevno zabavno gibanje in igro si naročite Wobbel desko – lesena igrača in športni pripomoček obenem, ki navdušuje otroke, odrasle in starejše.

 

#Twins Trade - mlado gorenjsko podjetje, ustanovljeno 2018, s sedežem v Kranju. Zaposleni imamo bogate, več desetletne delovne izkušnje v trgovini in gospodarstvu.

Naša glavna področja delovanja so trgovina, posredništvo in svetovanje. Specializirani smo za darila, promocijska darila, uvoz cvetja ter notranjih in zunanjih rastlin z dodatki.

Našim strankam: podjetjem, trgovinam, javnim in zasebnim zavodom, cvetličarnam in vrtnarijam želimo s poznavanjem tujih trgov, uvajanjem najnovejših produktov, kreativnostjo,  stalnim izpopolnjevanjem, izkušnjami in delom omogočiti njihovo boljšo prepoznavnost, večjo učinkovitost in zmanjšanje stroškov delovanja. Ravno zato smo uvedli poslovanje tudi preko spletne trgovine.

Naše veselje so zadovoljne stranke, s katerimi poslujemo pregledno, ustvarjalno in učinkovito.