Kdo smo

#Twins Trade

www.twins-trade.si

Leto ustanovitve: 2018

 

Twins Trade – trgovina z darili, igračami, šolskimi in pisarniškimi potrebščinami ter izdelki za vrt in preživljanje prostega časa v naravi.

V naši ponudbi so inovativne deske Wobbel, čudovite igrače Moulin Roty, lepi, elegantni izdelki in darila londonske oblikovalke Sare Miller, nostalgična kolekcija Bug Art.

Pri nas boste našli uporabne in čudovite izdelke za vrt Wildlife Garden, outdoor termovke, lončke in druge uporabne izdelke United by Blue, enkraten kuhinjski tekstil Bunzlau Caste. Najnovejša pridobitev so visoko kakovostni in večnamenski nakupovalni vozički Carlett.

Poleg tega pa še šolske potrebščine in različni koristni pripomočki za šolo in prosti čas, za dom in domačo pisarno.

Vabljeni k ogledu našo ponudbe, kjer boste zagotovo našli darila in uporabne izdelke zase in vaše najdražje.

#Twins sva dvojčici Mojca in Andreja, ki skrbiva za odlično ponudbo najine spletne trgovine.

Pri izbiri izdelkov naju vodi kakovost, praktičnost in modern dizajn – vse pa mora biti usklajeno z najnovejšimi modnimi trendi na svetovnem trgu. Ponosni sva na čudovite kolekcije izdelkov priznanih blagovnih znamk, katerih velik del v Sloveniji ekskluzivno trži prav Twins Trade.

V naboru prodajnega programa Twins Trade so izdelki, ki vam polepšajo dan v službi ali šoli: različni bloki, odlepljivi lističi, peresnice in ostali izdelki, ki so nepogrešljivi v domači pisarni in v šoli. Vaš dan bo lepši z napitkom v čudovitem lončku za na pot, steklenički ali skodelici po vašem izboru. Poleg tega boste našli še marsikaj lepega za vsak dan.

Pomemben del naše ponudbe so izdelki, ki so namenjeni preživljanju prostega časa v naravi. Z njimi vam bo zunaj na vrtu in drugje lažje in še lepše. Vrtičkarji so navdušeni nad našimi pastmi za polže in ose. Manjše ptice vseh vrst bodo na vaš vrt privabile lične in trpežne ptičje hišice iz naše ponudbe. Na voljo so vam še drugi zanimivi izdelki s tega področja.

Pestra je naša ponudba drobnih pripomočkov za dom in gospodinjstvo. Izbirate lahko med čudovitimi skodelicami, pladnji in podobnimi vsakodnevnimi pripomočki najrazličnejših blagovnih znamk. Program sva nadgradili še s kuhinjskim tekstilom, v pripravi pa so že nove dopolnitve.

Posebno skrb namejava tudi našim najmlajšim. Za izboljšanje motorike, kondicije in zdravja so odlčne deske Wobbel – lesena igrača in športni pripomoček obenem, ki navdušujejo otroke, odrasle in starejše. Za crkljanje, učenje in skupno preživljanje časa z vašimi najmlajšimi pa bodo najboljši izdelki uveljavljenega proizvajalca Moulin Roty, ki že več desetletij zagotavlja vrhunsko kakovost igrač in pripomočkov za otroke.

Posebej omenimo tudi nakupovalne vozičke Carlett, ki so vrhunske kakovosti, uporabni posebno za vse uporabnike v zrelem življenjskem obdobju.

Večina blagovnih znamk, ki jih trži naše podjetje Twins Trade, je v Sloveniji novost!