Wobbel 360 – okrogla deska za ravnotežje – odličen pripomoček za igro in vadbo, za otroke in odrasle.

Zakaj otroci radi vadijo na Wobbel 360 deski? Uživajo v preizkušanju svojega ravnotežja, kar jim gre na tej deski običajno zelo dobro, zaradi mehke zaobljenosti in okrogle oblike izdelka. Tako se lahko igrajo veliko različnih domišljijskih iger – predstavljajo si, da so na morju in plujejo na barki; ali pa se v sedečem položaju poskušajo obrniti okoli svoje osi – sebe ali prijatelja. V stoječem položaju se z dobrim zasukom lahko obrne za vsaj pol obrata, z nekaj vaje pa se lahko tudi počasi premika po prostoru, skupaj z desko Wobbel 360. Vse te vaje pripomorejo k dobremu ravnotežju

Domišljija otrok tudi pri uporabi te deske nima meja. Uporabljajo jo lahko tudi za igro z malimi avtomobilčki ali z žogo. V tem primeru jim deska služi kot pripomoček za igro in ne za vadbo.

Uporabljajo jo tudi kot sedež ali mali oder. Tudi ta Wobbel 360 ima lahko veliko načinov uporabe, ker otroška domišljija nima meja  🙂
 

Odrasli boste sami odkrili blagodejno gibanje deske Wobbel 360 – stopite nanjo, pred seboj iztegnite roke in se z zasukom telesa obrnite okoli svoje osi, vsaj za polovico. Ugotovili boste, da ob tem dela vse telo, gibanje pa vam bo v užitek. Tako nikoli ne boste samo stali, gibali se boste ob pogovoru, učenju ipd.

Za trda, gladka tla priporočamo Wobbel 360 s podloženim filcem. S tem tudi zaščitite tla in desko. Na preprogah in mehkih podlagah pa priporočamo Wobbel 360 brez filca.

Za posebne želje predlagamo, da nas kontaktirate. Wobbel po meri je dobavljiv v cca 3-4 tednih.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.