WOBBEL – lesena igrača, ki navdušuje vse generacije – otroke, odrasle in starejše

Izvor Wobbel deske je v pedagogiki Waldorfske šole. Gre za klasično desko za ravnotežje, v sodobni obliki in izvedbi.

Wobbel spodbuja ravnotežje in gradi moč med igro in uporabo. Na igriv način, vendar učinkovito podpira fizično in psihično zavedanje in ravnotežje. Ob uporabi je učinkovit gibalni pripomoček, ki vzpodbuja specifične mišice k delovanju.  Ob različni uporabi tega odličnega pripomočka za gibanje in ravnotežje, pa trenirate tudi ostale mišične skupine. To velja za vse uporabnike – otroke, odrasle in starejše.

Wobbel v otroški domišljiji nima meja ..
 

Poleg velikih prednosti za razvoj ravnotežja, je Wobbel deska navdihujoč izdelek zaradi čudovite zaobljene oblike, ki vzpodbuja kreativnost vsakega uporabnika. Kot znani lik Barpapappa, ki lahko postane karkoli si otrok zaželi. Tudi Wobbel desko lahko otrok uporabi za gibanje, igro, sedež, počivalnik in še marsikaj drugega. Otroška domišljija nima meja 🙂 Poglejte naše fotografije.

Wobbel – dobra družba tudi za preživljanje mirnih trenutkov

Po naših izkušnjah je Wobbel deska kot magnet za otroke. Uporabljajo jo za vadbo in različne igre, ki so plod njihove bujne domišljije. Privlačna pa je tudi za preživljanje mirnih trenutkov in individualne igre.

Wobbel – lepa oprema vaše dnevne sobe
 

Wobbel deska je izdelana iz več slojev najboljšega evropskega bukovega lesa (FSC), zloženih eden vrh drugega in stisnjeni pod visokim pritiskom – v unikatno oblikovan lok. Na voljo je Wobbel deska v barvi natur lesa, z različnimi podlogami iz filca ali naravne plute  – ki zaščitijo desko.

Wobbel je zaradi svoje oblike in elegantnega izgleda edina igrača, ki je po igri ni potrebno pospraviti. Izgleda čudovito v vsaki dnevni sobi. Wobbel je izdelan je za uporabo v notranjih prostorih, vendar ga ob ustrezni previdnosti lahko uporabljamo tudi na prostem.

Wobbel – uporaben pripomoček                                                        
 

Otroci si, s svojo radovednostjo in bujno domišljijo, konstantno izumljajo nove načine uporabe Wobbel deske. …. Wobbel je idealna stopnička v kuhinji, da si otrok lahko sam umije roke brez pomoči, ali da lahko sam zmeša maso za piškote… Načinov uporabe Wobbel deske je res veliko, o čemer se boste zanesljivo sami prepričali  🙂

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.